Wereldrecord langste hoverboard vlucht gebroken

Al eerder schreven wij over de Omni Hoverboard. Het is een uitvinding van de Canadese Alexandre Duru. De uitvinder uit Montreal heeft enige tijd geleden een hoverboard gecombineerd met een drone. Daarbij vlieg je, uiteraard goed vastgebonden, enkele minuten door de lucht. Een geweldige uitvinding voor jong en oud! Inmiddels heeft hij het wereldrecord voor langste hoverboard vlucht verbroken.

Van de grond

Alexandre Dru leidt met veel succes een eigen bedrijf genaamd ‘Omni Hoverboards’. Met een standaard hoverboard, zoals de nieuwe Hover Hummer blijf je veilig aan de grond. De Omni Hoverboard brengt je echter tot grote hoogtes. In feite is het een hoverboard én drone in een voor 1 gebruiker. Echt futuristisch dus! Je staat op het hoverboard, maar bent vastgebonden om crashes te voorkomen. Aan deze hoverboard hangt een flink prijskaartje, namelijk 5900 dollar. Mede daardoor is het apparaat nog niet echt doorgebroken bij het grote publiek. Wellicht komt daar in de toekomst door het dalen van de prijs verandering in.

Record gebroken

Alexandre Duri heeft met zijn Omni Hoverboard de boeken ingegaan. Hij heeft namelijk het wereldrecord voor langste hoverboard vlucht verbroken. De beste man vloog ruim 5 meter boven een meer, wat een afstand is van 275.9. De recordbrekende vlucht duurde erg kort, namelijk maar 1.5 minuut. Toch was het een futuristische ervaring waarmee hij geschiedenis heeft geschreven!

Wereldrecord langste hoverboard vlucht gebroken
Waardeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *