Reparatieservice voor je airboards

ReparatieserviceEen ongeluk zit in een klein hoekje. Een val of botsing met je hoverboard dat kan nou eenmaal gebeuren. Net als dat er vele reparatie garages voor scooters en brommers zijn, is het ook mogelijk om je airwheel of hoverboard te laten repareren. In dit artikel zullen we je wat meer informatie geven over het laten repareren van je board.

Wat kan er stuk gaan?

Een hoverboard is niet onverwoestbaar, er kan van alles stuk gaan. Zo kan er door een botsing schade aan de kappen opgelopen worden. De kappen kunnen barsten of kunnen zelfs breken. Om er voor te zorgen dat je board zo lang mogelijk mee gaat, is het van belang dat deze vervangen worden. De kappen zorgen er niet alleen voor dat het board er goed uit ziet, maar zorgt ook voor bescherming. Daarnaast komt het ook af en toe voor dat de wieltjes stuk gaan, deze zijn natuurlijk erg belangrijk voor het rijden.

Hoe kan het stuk gaan

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je kijkt even op je telefoon waardoor je de te grote stoeprand over het hoofd ziet. Je knalt tegen de stoeprand aan en er zit een barst in de kap. Dit is slechts een voorbeeld van een situatie die voor zou kunnen komen bij bestuurders. Ook kunnen de wieltjes kapot gaan door slijtage. Het is niet heel gek als je honderden kilometers hebt afgelegd dat de wielen aan vervanging toe zijn. Het kan dus iedereen overkomen dat het board stuk raakt en dat er een reparatie nodig is.

Zelf repareren

Het is mogelijk om zelf een aantal (simpele) reparaties uit te voeren. Bij sommige modellen loop je hiermee wel de kans dat je geen garantie meer krijgt. Om hier zeker van te zijn kun je het beste contact opnemen met de webshop waar je deze besteld hebt. Als je zelf wilt gaan repareren is het belangrijk om het juiste gereedschap te hebben. Ook zou je de onderdelen los moeten bestellen. Dit is bij verschillende verkooppunten mogelijk.

Hoverboard reparatieservice

Om er zeker van te zijn dat je mini segway, airwheel of monowheel op de juiste manier gemaakt wordt breng je deze naar de reparatieservice. De reparatieservice is gespecialiseerd in het repareren van deze personal transporters. De onderdelen zijn vaak in huis waardoor de reparatie vrij snel kan plaats vinden.

Heb jij nog vragen over de reparatie? Laat dan gerust een reactie achter!

1 Comment

  1. Mijn segway het frame is gebroken

Comments are closed.