De Razor Hovertrax 2.0 is veiliger en leuker dan ooit

Op dit moment is de Razor Hovertrax 2.0 erg populair in de Verenigde Staten. Het maakt onderdeel uit van een nieuwe generatie hoverboards die een stuk veiliger is dan voorheen. Zodoende is dit vervoermiddel erg in trek bij kinderen, die het natuurlijk geweldig vinden om er op te rijden. Misschien is de Razor Hovertrax een leuk kerstcadeau?

Veiligheidscertificaat

Het blijkt namelijk dat er regelmatig ongelukken plaatsvinden met hoverboards. Om dit te voorkomen heeft men in Amerika het zogeheten UL 2272 certificaat vastgesteld. Hierin staan alle regels om het rijden op een hoverboard zo veilig mogelijk te maken. De Razor Hovertrax 2.0 is volgens deze regels ontworpen. Zo rijdt het aan de hand van gyro-sensor technologie, dat zorgt voor automatische balans.

Stoere LED-lichten

Door de automatische balans rijdt deze hoverboard altijd fijn. De kans dat je met deze zelfbalancerende scooter valt is daarmee een stuk kleiner. Ook het ontwerp van de Razor Hovertrax 2.0 is zeker de moeite waard. Zo bevat het onder andere een prachtige blauwe kleur en stoere LED-lichten. Bovendien kun je er ruim 60 minuten aan een stuk door mee rijden. Met deze Hovertrax maak je dan ook zeker indruk op straat! Onlangs testten wij een aantal onder andere hoverboards. Neem gerust even een kijkje, bijvoorbeeld als je nog op zoek bent naar een cadeau voor Sinterklaas of kerst.

De Razor Hovertrax 2.0 is veiliger en leuker dan ooit
Waardeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *