Prijzen vergelijken

Wil jij met een snelheid tot 15 km per uur door de straten heen “zweven”? Dan is een hoverboard het vervoersmiddel waar jij naar opzoek bent.

De hoverboards worden inmiddels in verschillende uitvoeringen verkocht, maar welke is nou het beste?  Wij hebben een top vijf samengesteld van de beste hoverboards, zodat de keuze voor jou gemakkelijker wordt!

Top 3 webshops

bol-logo

 SwheelS HoverhummerSwheelS
'2018 Topper'
SohoWheelsOxboardDenver (Budget keuze)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs€559,-€269,-€239,95€449,95€179,-
Score9867,55
Max Snelheid15 km per uur15 km per uur12 km per uur15 km per uur12 km per uur
Max draaggewicht120 KG120 KG100 KG120 KG120 KG
Accuduur20 km20 km15-20 km15-20 km15 KM
Extra infoWaterproof, te besturen met een app, verschillende snelheid standen mogelijk & geschikt voor offroad. Vele kleuren beschikbaar, beste prijs/ kwaliteit verhouding!Goede budget keuzeEerste premium hoverboard voorzien van HQ verlichting.Beschikbaar in vele kleuren, ALLER goedkoopste optie.
Beschikbare kleurenZwartBlauw, Wit, Zwart & RoodZwartZwartBlauw, Wit, Roze, Zwart & Rood
Te bestellen bijBekijk nuBekijk nuBekijk nuBekijk nuBekijk nu

Hoe werkt de tabel?

We hebben de tabel zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk gemaakt zodat jij binnen enkele seconde niet alleen de voordeligste personal transporter kunt kopen, maar ook nog eens een model kunt vinden die aan jouw eisen moet voldoen. Om deze reden hebben we het mogelijk gemaakt om te filteren op de volgende onderdelen:

  • Aanbieder
  • Merk
  • Maximale snelheid
  • Accuduur
  • Prijs

Boven aan of onderaan de tabel kun je op een van deze filters klikken. Zo kun je bijvoorbeeld de modellen met de laagste prijs boven aan neerzetten of juist de duurste modellen.  Op deze manier is het wel erg makkelijk om een model te vinden die bij jouw wensen aansluit. Als je meer informatie over het product wilt kun je eenvoudig op de link in de tabel klikken die in de laatste kolom staat. Zo word jij doorgestuurd naar de product pagina waar je meer informatie over het product vinden kunt. Mocht je advies op maat willen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kun je doen door een reactie achter te laten of een email te sturen naar ons mail adres.

Waarom vergelijken?

Vergelijken

Je kunt je afvragen waarom je eerst producten met elkaar zou moeten vergelijken voordat je op je aankoop over gaat. De transporters die wij vergelijken kosten minimaal een paar honderd euro, dit is niet niets. Voor zo’n bedrag wil je er zeker van zijn dat je de juiste aankoop keuze maakt. Door te vergelijken vergoot je de kans met 100% dat je geen miskoop doet. Dankzij te vergelijken vind je de voordeligste aanbieder en een model die aansluit bij jouw wensen.