Over ons

Over onsPersonal transporters en met name segways en de mini segway zijn erg populair geworden in Nederland. We hebben allemaal wel eens iemand voorbij zien komen op zo’n futuristisch hoverboard en ons afgevraagd wat het precies is. Doordat er bij de meeste consumenten weinig bekend is over dit appraat hoverboardvergelijken.nl in het leven geroepen.

Vanaf het begin van de eerste uitkomst van de Segway volgen wij de ontwikkelingen rondom dit product. Door middel van deze website hopen wij een adviserende rol te kunnen vervullen. Dit willen wij realiseren door op enerzijds jou te informeren over personal transporters en verschillende PT’ers met elkaar te vergelijken. Daarnaast willen we jou er ook van garanderen dat je de laagste prijs betaald voor een bepaald model. Daarom vergelijken wij niet alleen de apparaten op functionaliteit met elkaar, maar ook nog eens met prijs.

Aan de prijzen op onze website kunnen geen rechten worden verleend, maar het geeft wel een goede indicatie van waar je het apparaat het meest voordelig kopen kunt.

Mocht je nog vragen hebben, kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen op onze homepage. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.