NineBot One

De NineBot One is een van de eerste monowheels die op de markt is gekomen. Het duurde niet heel lang voordat andere producenten met andere goedkopere airwheels de markt betreden. Hoe dan ook blijft de NineBot One een van de populairste en meest kwalitatieve elektrische eenwielers die verkrijgbaar is. In dit artikel zullen we meer informatie geven over deze personal transporter.

Over de NineBot One

Ninebot OneDe NineBot one steekt ver boven de andere modellen uit dankzij het zeer unieke design waarin hij ontworpen is. Op de foto is te zien dat hij strak is afgewerkt in een metalen kleur. Wat erg uniek en origineel hieraan is dat je de kleur kunt veranderen door middel van een mobiele applicatie. Het apparaat kan verbinding maken met jouw telefoon. Via jouw telefoon kun jij de kleur van de led verlichting aanpassen naar duizend verschillende kleuren. Hierdoor kun jij je personal transporter er uniek en flitsend uit laten zien.

Doordat het apparaat zeer compact is en de voetstepjes in te vouwen zijn kun je het apparaat overal mee naar toe nemen. Leg hem achter in de auto en vervoer je vanaf de parkeerplaats naar de plek waar je moet wezen met de bot. Maar ook als jij met het openbaar vervoer reist kun je eenvoudig naar het trein station rijden waarnaar jij op de trein stapt en vervolgens de laatste meters weer aflegt met dit self balancing smartboard.  Kortom het kan een leuk speeltje zijn voor jonge mensen, maar ook een uitermate geschikt transport middel om van A naar B te vervoeren.

Wat ook goed is om te weten, met name voor ons Nederlanders, is dat dit apparaat volledig waterdicht is. Mocht het regenen of mochten de wegen nat zijn dan hoef je je geen zorgen te maken. Met de Nine-bot-one kun jij hier gewoon door heen rijden. Na afloop kun je hem schoonmaken zodat hij er goed uit blijft zien, maar voor de functionaliteit hoef je je geen zorgen te maken.

Met dit apparaat kan er een snelheid van 18 kilometer per uur tot maar liefst 20 kilometer per uur gehaald worden. Als je je bedenkt dat je terwijl je loopt gemiddeld 5 tot 8 kilometer per uur aflegt kun je je wel voorstellen hoeveel tijd je kunt besparen door hier gebruik van te maken. Afhankelijk van de wegen, weersomstandigheden en het lichaamsgewicht van de gebruiker zou de maximale snelheid bepaalt kunnen worden. Iemand die lichter is zou uiteraard een hogere snelheid kunnen halen dan iemand die zwaarder weegt.

Bekijk onderstaande video eens voor meer informatie over dit product!

Heb jij nog vragen over dit product? Laat gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen!