Lexus hoverboard

We kennen allemaal het bekende automerk Lexus wel. De autofabrikant heeft de allereerste echte hoverboard ontwikkeld en uitgebracht. Op onze website vergelijken wij hoverboards en andere personal transporters die wel op wielen rijden. Lexus is het eerste bedrijf dat in staat is om een hoverboard te leveren dat niet eens wielen nodig heeft, maar echt boven de weg zweeft. In dit artikel zullen wij je meer informatie geven over het Lexus hoverboard.

Hoe werkt het board van Lexus?

Dit board is helaas (nog) niet op iedere wegdek te gebruiken. Het kan namelijk alleen zweven op een magnetisch circuit. Boven magnetisch materiaal kan het board tot 2 centimeter van de grond afkomen. Je bent dus wel echt aan het zweven op het board. Dit komt door het keramische materiaal wat door middel van vloeibare stikstof gekoeld wordt.

Een professionele skateboarder heeft het board uit getest en gaf aan dat het nog erg lastig is om het te besturen. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het board.

Hoewel het board nog steeds niet is hoe we het graag zouden willen zien, geeft het veel hoop voor de toekomst. Wij zullen de trends en de ontwikkelingen blijven volgen en je hiervan op de hoogte houden op onze blog.

Lexus hoverboard prijs

Hoeveel het board precies moet gaan kosten is nog niet bekend. Zodra we iets over de prijs weten of over de verkoop zullen wij een update plaatsen op deze pagina.