Kijkshop hoverboard

Waar je kinderen vroeger blij kon maken met een nieuwe fiets, willen ze tegenwoordig liever een leuke gadget. De hoverboard is een combinatie van beiden. Je komt ermee vooruit en het is een leuke aanwinst voor de gadget liefhebber. De hoverboard heeft iets weg van een skateboard en van een Segway. Je bestuurt de hoverboard door je lichaam te bewegen. Met behulp van een ingebouwde accu kun je er ongeveer vijftien kilometer per uur mee rijden. Je kunt een hoverboard kopen bij de Kijkshop door een winkel te bezoeken of via de website.

Hoverboard en accessoires webshopAssortiment grootteLevertijdPrijzen vanafMeer informatie
Hoverboardvoordeel.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Swheels.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Bol.comGroot1 dag-Bekijk aanbod

hoverboard-bij-kijkshop

Alles draait om evenwicht

De hoverboards hebben wielen die 45 graden zijn gedraaid. Je kunt daardoor rondjes draaien en er scherpe bochten mee maken. Het belangrijkste is om goed je evenwicht te bewaren, tijdens het rijden. Het board beweegt zich met de kant van het lichaam mee. Wanneer je meer druk zet op je rechtervoet zal de hoverboard naar rechts gaan. Het zal in het begin even oefenen zijn wanneer je er voor het eerst op rijdt, maar na een paar minuten krijg je er feeling mee en leer je de controle te behouden. Een hoverboard kopen bij de Kijkshop, een goede manier om op een voordelige manier zo’n hoverboard aan te schaffen.

 

Verschillende features

De prijzen voor hoverboards variëren nogal. Dit heeft onder andere te maken de opties die erop zitten. Je kunt een hoverboard bij de Kijkshop kopen voor ongeveer 249 euro. Mocht je voorkeur uitgaan naar hoverboards met ingebouwde speakers en mooie ledverlichting dan betaal je hiervoor aanzienlijk meer. Hoe eenvoudiger, hoe voordeliger. Het maximale gewicht dat zo’n mini-Segway kan dragen is ongeveer honderd kilogram. Je kunt met een volle accu twintig kilometer rijden. Daarna is het belangrijk om de accu volledig op te laden. Telkens een halfvolle accu opladen, heeft gevolgen voor de kwaliteit van de accu.

Een nieuwe manier van voortbewegen

De mini-Segway is een nieuwe manier van voortbewegen. Je kunt er gewoon op rijden, maar je kunt er ook goed mee stunten. Vooral ervaren skateboarders zien de hoverboards als een nieuwe uitdaging om nieuwe tricks te leren. De snelheid, het houden van balans en de wenbaarheid bieden een enorme uitdaging om het board onder controle te houden. Daarnaast kun je het ook gebruiken om op te dansen. Dit geeft dansen een heel andere dimensie. Toe aan een nieuwe uitdaging? Je kunt een hoverboard kopen bij de Kijkshop.