Intertoys hoverboard

De hoverboard is niet alleen een innovatief vervoersmiddel, maar het is ook een leuke gadget om aan te schaffen. De hoverboards zien er uit als een skateboard, maar het verschil is dat het elektronisch wordt bestuurd. Met een opgeladen accu kun je wel twintig kilometer rijden. De wielen zijn 45 graden gedraaid, waardoor het veel wendbaarder is dan een skateboard. Daarnaast kun je met een hoverboard circa vijftien kilometer uur rijden, waardoor het ook nog eens een handig transportmiddel is om op je plaats van bestemming te arriveren.

Hoverboard en accessoires webshopAssortiment grootteLevertijdPrijzen vanafMeer informatie
Hoverboardvoordeel.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Swheels.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Bol.comGroot1 dag-Bekijk aanbod

intertoys-hoverboard

Hoverboard kopen bij Intertoys

Je kunt een hoverboard kopen bij de Intertoys. Je kunt kiezen uit verschillende merken hoverboards en alle merken hebben hun eigen features. Het voordeligste is om een eenvoudig exemplaar aan te schaffen. Alle extra opties, zoals een ledlampje of ingebouwde speakers maken het duurder in aanschaf. Een hoverboard kopen bij de Intertoys kan al vanaf 229 euro. Je koopt dan een mini-Segway waarmee je goed uit de voeten kunt. Ideaal om de kneepjes van het hoverboarden onder de knie te krijgen. Waarschijnlijk moet je even wennen aan het vinden van een balans, de manier van sturen in combinatie met de snelheid.

 

Wat kun je er eigenlijk mee?

Je kunt een hoverboard kopen bij de Intertoys om ermee te stunten, recreatief mee te rijden of om mee te dansen. Dit laatste is een opkomende trend. Het dansen met de hoverboards vergt enige training, maar het is een uitdaging voor dansers om het dansen te combineren met een innovatief product. Het stunten wordt veelal door jongeren gedaan die al veel ervaring hebben met skateboarden. De meeste mensen rijden gewoon van A naar B en vinden het al lastig genoeg om hun evenwicht te bewaren. Je bestuurt de hoverboards namelijk met je lichaam.

Hoverboards op de weg

In Nederland mag je niet met de hoverboards de openbare weg op. Dit is om ongelukken met voetgangers en fietsers te voorkomen. Zeker op drukke plekken kan het gevaarlijk zijn om een hoverboard te gebruiken, als je het nog niet helemaal goed onder knie hebt. Je kunt je evenwicht verliezen en lelijk vallen. Goed oefenen, is dan ook erg belangrijk. Wanneer je denkt veilig om te kunnen gaan met hoverboards kun je een hoverboard kopen bij de Intertoys. Je zult er veel plezier van hebben. Ze zijn ontzettend wendbaar, waardoor je door de scherpste bochten kunt scheuren.