Huur de Flyboard Air en vlieg door de lucht

Heb je er ooit van gedroomd om in de lucht te zweven? Het is inmiddels mogelijk met de Flyboard Air. Dit geweldige vervoermiddel brengt haar gebruikers een paar meter hoog in de lucht. Erg bijzonder! Niet voor niets trok de Flyboard Air vorig jaar flink de aandacht in Groot-Brittannië, toen CEO Frank Zappa een testvlucht uitvoerde boven de Thames rivier. Je kunt dit bijzondere hoverboard nu huren op verschillende locaties in Groot-Brittannië.

Verhuurlocaties

Deze fantastische gadget kan snelheden bereiken van 90 mph, oftewel 144.81 km/h. De verhuurlocaties bevinden zich verspreid over Groot-Brittannië, en zijn onder andere te vinden in Stamford (Lincolnshire), Poole (Dorset), Buckie (Schotland) en Dumfries (Schotland). Of de Flyboard Air binnenkort ook in Europa zal worden verhuurd is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van het succes in Groot-Brittannië.

Kosten

De verhuurkosten zijn per locatie verschillend, maar het vliegen is niet heel goedkoop. Gemiddeld moet je 100 tot 120 pond voor 25 minuten vliegen neerleggen, omgerekend tussen de 120 en 140 euro. Aan het vliegen met de Flyboard Air hangt dus een aardig prijskaartje, maar daar staat tegenover dat je een unieke ervaring beleefd. Het is dan ook zeker de moeite waard, want wil er nu niet kunnen vliegen? Ook met het furistische Omni hoverboard kun je overigens door de lucht vliegen.