Hoverkart

Wil jij in plaats van staan op je hoverboard, lekker kunnen zitten? Dan is een hoverkart het product waar jij naar opzoek bent. Met een hoverkart tover jij je hoverboard om tot een mini racewagen. Op deze pagina leggen we uit hoe dit precies werkt en waar jij een hoverkart kopen kunt natuurlijk!

Koop je hoverkart bij een gerenormeerd bedrijf. Wij hebben de top 3 webshops op een rij gezet:

1.) SwheelS.nl
2.) Hoverboardkart.nl
3.) Bol.com

Hoe werkt een hoverkart?

Als dit apparaatje nieuw voor je is, dan vraag je je vast af hoe je dit precies gebruikt. Het gebruik van de kart is heel eenvoudig. Als je het pakket binnen krijgt, zie je dat het bestaat uit een zitje, twee hendels en een voetsteuntje. Niet meer dan dat is nodig om je hoverboard te doen laten veranderen naar een racewagentje.

Je plaatst het zitje boven op de staanplaats van je hoverboard. Met twee veiligheidsbanden maak je de kart stevig vast. Je kart is nu klaar om gebruikt te worden.

Als je er op gaat zitten, dan is het verstandig om de hoverboard eerst uit te zetten. Pas als je zit zet je hem aan. Door middel van de hendels die aan beide kanten zijn bevestigd kunt je gemakkelijk sturen. Je voeten plaats je op de daarvoor bestemde steuntjes. Hierdoor zit je erg comfortabel en is het rijden erg eenvoudig.

Het rijden met een kart is voor vele makkelijker dan op de staande manier. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg gaaf uit. Om een goede indruk te krijgen van de werking kun je onderstaande video bekijken.

Zo zie je maar, het rijden met de kart is niet moeilijk en levert leuke beelden op!

Hoverkart en veiligheid

Je kunt je afvragen hoe veilig het gebruik van dit apparaat is. Zoals eerder genoemd is het besturen vaak eenvoudiger dan de staande variant. Ook kun je zittend niet van je board vallen, doordat je al zit. Ook heb je met je handen de hendels stevig vast waardoor het nog veiliger in gebruik is.

Waar wel rekening mee gehouden moet worden is het volgende:

Met de hoverboardkart ben je minder goed zichtbaar voor auto’s, fietsers en andere weggebruikers. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer je staat, je op een lange afstand door andere weggebruikers gezien wordt. Als je op je karretje zit, ben je stukken minder goed zichtbaar. Dit is dus absoluut een punt waarbij je rekening mee moet houden. Rij bijvoorbeeld alleen op rustig wegen of draag reflecterende kleding zodat je goed opvalt. Ook kan het een oplossing zijn door een vlaggetje op je kart te plaatsen. Hierdoor ben je ook op een lange afstand te zien door de overig weggebruikers.

Hoverkart goedkoop kopen?

Ben je overtuigd van dit product? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om er een te kopen. Een goedkoop hoverkart heeft wellicht je voorkeur. Hier hebben wij helaas veel slechte ervaringen over gelezen. Een goedkoop karretje klinkt in eerste instantie leuk, maar hierbij is niet aan de veiligheid gedacht. Het kan zijn dat hij tijdens het rijden uit elkaar valt of schade oploopt.

Ook zijn er bij de goedkopere varianten geen garantie voorwaarden. Als hij stuk gaat, zit je dus met lege handen. Een goed karretje koop je voor ongeveer €50 tot 100 euro. Let hierbij op dat de garantie voorwaarden goed zijn, zodat je in de toekomst niet voor verassingen komt te staan.

Waarom een hoverboard kart?

Ben je nog niet overtuigd van dit gave stukje hoverboard-accessoires? Laat ons dan nog even de redenen uitleggen waarom dit het ultieme item is om te kopen bij je smart balance wheel.

Een hoverboardkart is geschikt voor:

  • Het doen van trucjes, al je vrienden zullen naar je kijken.
  • Comfortabel rijden, je hoeft niet meer lang te staan maar je kunt lekker zitten.
  • Racen, het is net een racewagen, dus waarom niet racen tegen jouw vrienden?
  • Meer uit je hoverboard halen, want wees nou eerlijk hele tijd staand rijden begint wel een keer te vervelen.

Heb jij nog vragen over dit product? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!