Zijn hoverboards hét vervoermiddel van de toekomst?

Op de Nederlandse snelwegen wordt het steeds drukker. Ook in de steden rijden steeds meer voertuigen. Dit zorgt voor gebrek aan ruimte, met een hoop irritatie tot gevolg. Volgens verkeersveiligheid experts en de NS is het dan ook hoog tijd om dehet gebruik van skateboards en hoverboards te stimuleren. Deze vervoermiddelen zijn namelijk perfect om mee te rijden in een drukke binnenstad.

Hoverboards en het OV

Op dit moment zijn hoverboards verboden op de openbare weg. Als het aan de NS ligt komt daar op korte termijn verandering in. De spoorwegen zouden graag zien dat bijvoorbeeld het laatste stuk naar de OV-bestemming wordt overbrugt met een hoverboard. Daardoor hoef je bijvoorbeeld het laatste stukje niet met de trein te rijden, waardoor je drukke spits omzeilt.

Bijzondere bromfietsen

In principe zouden hoverboards best op de openbare weg kunnen rijden. Het Minsterie van Infrastructuur moet de voertuigen in dat geval aanduiden als ‘bijzondere bromfietsen’. De Segway en de elektrische step gingen de hoverboards in dat opzicht al voor.

Het vervoermiddel van de toekomst

Zijn hoverboards hét vervoermiddel van de toekomst of wordt het toch een elektrisch skateboard? De toekomst zal het leren. Hoe dan ook zijn het zeer handige apparaten om mee door een stad te rijden. Bovendien zijn kwalitatief zeer goede hoverboards eenvoudig te vinden, vergelijken en te bestellen op het internet. Populaire sites zijn bijvoorbeeld Bol.com, Media Markt en

Zijn hoverboards hét vervoermiddel van de toekomst?
5 (100%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *