Hoverboard voordelen

De voordelenDe hoverboard en personal transporters in het algemeen zullen steeds populairder gaan worden in ons land. Niet heel gek als je kijkt naar de vele voordelen die een personal transporter met zich mee brengt. In dit artikel zullen we de voordelen van een hoverboard voor jou op een rijtje zetten.

Veilig transportmiddel

De personal transporters is het ideale vervoersmiddel als we kijken naar de veiligheid. Dankzij het smart besturingssysteem blijf jij in evenwicht en is het sturen super eenvoudig. Daarnaast gaat het niet zo snel als bijvoorbeeld een scooter waardoor ongelukken niet zo groot zullen zijn als bij een scooter of brommer ongeluk.

Goedkoop vervoermiddel

Goedkope hoverboards kunnen volop gekocht worden. Toen ze in het begin uit kwamen waren het dure apparaten. Goedkoper dan 500 euro waren ze eigenlijk niet verkrijgbaar. Inmiddels zijn er vele fabrikanten bijgekomen. Het gevolg hiervan is dat de apparaatjes helemaal niet meer veel hoeven te kosten. Je koopt ze al vanaf 300 euro. Het grootste aanbod vindt je bij Bol in categorie hoverboardshier vindt je tientallen hoverboards voor aantrekkelijke prijzen.

Zuinig in gebruik

Benzine slurpende auto’s of brommers die liters mengsmeer opmaken, daar heb je bij de personal transporters geen last van. Ze zijn van licht materiaal gemaakt en rijden op elektriciteit, hierdoor zijn ze erg zuinig in gebruik. Je kunt vele kilometers rijden, zodra de accu op is leg je deze voor een paar uur aan de later zodat je weer rijden kunt.

Geen rijbewijs nodig

Door dat er voor brommers en scooters nu ook een streng rijbewijs nodig is, is het voor jongeren erg aantrekkelijk om voor een minisegway te kiezen. Voor de brommers en scooters moet er nu zowel een praktijk examen als een theorie examen gehaald worden. De totale kosten hiervoor bedragen wel meer dan 400 euro. Het is daarom stukken aantrekkelijker om voor een PT te kiezen.

Het is volledig legaal in Nederland

De segway wetgeving in Nederland is erg gunstig. Het is volledig legaal om er een in het bezit te hebben en belangrijker nog om er op te rijden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over boetes of overtredingen, zolang jij je aan de regels rondom dit apparaat houdt hoef je nergens bang voor te zijn. Het is wel belangrijk dat je op je eigen terrein blijft. Het is verboden op de openbare weg!

Onderdelen zijn volop verkrijgbaar

Een ander voordeel is dat de onderdelen volop verkrijgbaar zijn. Mocht het het geval zijn dat je een ongelukje krijgt en je schade hebt is dit geen probleem meer. Je kunt voor slechts een paar tientjes al nieuwe kappen kopen. Ook is het mogelijk om nieuwe lampjes of wieltjes er op te zetten.

Vele verkooppunten

De apparaten zijn bij verschillende verkooppunten te koop. Door dat je niet afhankelijk bent van een webwinkel of een leverancier liggen de prijzen ook stukken lager. Door gebruik te maken van onze personal transporter vergelijker ben je nog voordeliger uit en kun jij snel je PT online bestellen. De beste deal om een hoverboard of mini segway te kopen is bij Hoverboardvoordeel.nl of te kijken tussen het aanbod van Bol.

Milieubewust

Een personal transporter is ook nog eens erg milieu bewust. Helemaal als je het vergelijkt met de meeste andere vervoersmiddelen. Je stoot geen uitlaatgassen uit, maar rijdt puur op elektriciteit. Doordat het niet tot nauwelijks geluid maakt tijdens het rijden ben je de omgeving ook nog eens niet tot last.

Compact formaat

De mini personal transporters van nu zijn allemaal van een compact formaat. Het voordeel hieraan is dat het buiten het rijden om overal makkelijk mee te nemen is. Je hoeft er geen groot slot om heen te doen of een speciale parkeerplaats voor vinden. Ga je naar je werk? Plaats hem gewoon onder je bureau. Het apparaat weegt ongeveer 10kilogram dus voor het gewicht is het ook eenvoudig te verplaatsen. Als je een nog kleinere variant wilt dan is een monowheel misschien wat je zoekt. Deze bestaat in plaats van twee wielen uit slechts een wiel. Hierdoor is het apparaat nog compacter!