Hoverboard oplader

Hoverboard opladerWie op zijn of haar hoverboard wilt rijden, moet een opgeladen accu hebben. Als de accu leeg is moet hij opgeladen worden. Dit kan met de hoverboard oplader.  Als je een hoverboard gekocht hebt, wordt deze standaard geleverd met een oplader. Toch kan het voorkomen dat je net als bij de oplader van je telefoon hem ergens laat liggen. Dat is erg vervelend, want waar kun je nu een nieuwe oplader voor je hoverboard kopen?  In dit artikel leggen we je uit waar je terecht kunt voor je oplader en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Hoverboard oplader kopen

De oplader kan niet overal gekocht worden. Wij hebben een overzicht gemaakt van de webwinkels die hem in het assortiment hebben. Bestel eenvoudig bij de volgende webwinkels:

– Er zijn nog geen webwinkels met opladers in het assortiment.

Welke oplader is geschikt?

Er zijn tegenwoordig enorm veel hoverboards beschikbaar op het internet. Dus hoe kom je er achter welke oplader geschikt is voor jouw board? Om daar achter te komen moeten we kijken naar de batterij die in jouw hoverboard zit. Als je een samsung batterij hebt, dan kun je een oplader gebruiken die ook voorzien is van een samsung batterij. Als je geen samsung batterij hebt doe je er goed aan om even dubbel te controleren of de oplader gaat passen of niet. Ook is het belangrijk om goed op te letten welk stopcontact er gebruikt wordt. Gezien jij in Nederland woont wil je een stekker die in de Nederlandse stopcontacten past. Dit is vooral belangrijk als je gaat bestellen uit een buitenlandse webshop.

 

Heb jij nog vragen en of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter. Wij helpen je graag verder met al je vragen rondom hoverboards.