Hoverboard Mediamarkt

Steeds meer Nederlandse winkels zijn begonnen met de verkoop van hoverboards. Zo is het nu ook mogelijk om bij de Mediamarkt een Hoverboard te kopen. In dit artikel geven wij jou meer informatie over het hoverboard Mediamarkt assortiment!

Hoverboard en accessoires webshopAssortiment grootteLevertijdPrijzen vanafMeer informatie
Hoverboardvoordeel.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Swheels.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Bol.comGroot1 dag-Bekijk aanbod

 

mediamarkt-hoverboard

Je hebt ze vast weleens voorbij zien rijden, de hoverboard. De eerste keer wanneer je hem ziet, kijk je twee keer achterom. Dit nieuwe transportmiddel ziet eruit als een skateboard, maar wordt elektronisch voortgedreven. De wielen zijn zeer wendbaar waardoor er hele scherpe bochten mee kunnen worden gemaakt. En dat maakt de hoverboard juist zo aantrekkelijk. Het heeft een gemiddelde maximale snelheid van twintig kilometer per uur en de wielen maken het mogelijk om zelfs door de scherpste bochten heen te scheuren. Geen wonder dat een hoverboard hoog op het wensenlijstje staat van velen.

De werking

Je stuurt het apparaat voort door je lichaam te bewegen. Het beweegt mee met de kant van je lichaam. Het bewaren van je evenwicht is erg belangrijk. Als je wat meer naar rechts leunt, dan rijd je naar rechts. Op deze manier stuur je dit innovatieve transportmiddel aan. Het maximale gewicht dat zo’n board kan dragen is circa honderd kilogram. De wielen zijn 45 graden gedraaid, waardoor het sturen met je lichaam mogelijk wordt gemaakt. Je kunt een hoverboard kopen bij de Mediamarkt. De prijzen verschillen per merk, maar je betaalt algauw zo’n 350 euro. Maar dan heb je ook wat natuurlijk.

Super gaaf cadeau

Een hoverboard kopen bij de Mediamarkt is een super goed idee wanneer je jouw kind of kleinkind blij wilt maken met een speciaal cadeau. De hoverboard is mateloos populair onder jongeren. Deze innovatieve manier van bewegen, spreekt de jeugd erg aan. Iemand kan gemiddeld twintig kilometer rijden met deze mini-Segway, want zo worden ze ook weleens in de volksmond genoemd. Daarna raakt de accu leeg en is het tijd om deze op te laden. Het wordt aangeraden om deze volledig op te laden, omdat de accu net zoals bij een telefoon anders slechter gaat werken. De kwaliteit van de accu is afhankelijk van het merk.

Verschillende modellen bij Mediamarkt

Een hoverboard kopen bij de Mediamarkt is nog geen eenvoudige klus. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. Sommige hoverboards hebben extra features, zoals ingebouwde bluetooth speakers. Anderen zijn voorzien van een ledlampje. Deze features geven de mini-Segway iets extra’s, echter de prijs stijgt hier ook door. Je kunt het beste de diverse modellen uitproberen wanneer je in de winkel bent. Het vergt wat oefening om je evenwicht te bewaren, maar wanneer je het doorhebt dan wil je niets liever dan een hoverboard kopen bij de Mediamarkt.