Hoverboard Bart Smit

Vergeet de fiets, de auto of de bromfiets. Een hoverboard gebruiken is dé nieuwe manier om op de plek van je bestemming aan te komen. Er is één maar, je mag er de openbare weg niet mee op. Dit weerhoudt de echte liefhebber van zo’n mini-Segway er niet van om op pad te gaan, zij nemen gewoon de toeristische route. De hoverboard lijkt om een skateboard en op een Segway. Het is een mooie combinatie van beiden. Met behulp van je lichaam kun je het apparaat besturen. Het werkt op een accu en je kunt er gemiddeld vijftien kilometer per uur mee rijden.

Hoverboard en accessoires webshopAssortiment grootteLevertijdPrijzen vanafMeer informatie
Hoverboardvoordeel.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Swheels.nlGemiddeld1 dag €19,95 Bekijk aanbod
Bol.comGroot1 dag-Bekijk aanbod

Hoe werken de hoverboards?

bart-smit-hoverboard
Het is even wennen wanneer je er de eerste keer gebruik van maakt. Je evenwicht bewaren, is erg belangrijk om dit board goed te kunnen besturen. Na een paar keer oefenen, heb je het zo onder de knie. Je kunt een hoverboard kopen bij de Bart Smit en kiezen uit verschillende modellen. De wielen zijn 45 graden gedraaid, dit maakt deze mini-Segway erg wendbaar. Het is geen probleem om door scherpe bochten te rijden, mits je in staat bent om je evenwicht te bewaren natuurlijk.

Een hoverboard aanschaffen

Een hoverboard kopen bij de Bart Smit is de eerste stap om gebruik te kunnen maken van dit populaire transportmiddel. Je kunt kiezen uit hoverboards met ledverlichting of met extra features, zoals ingebouwde speakers. Vanaf 229 euro kun je een hoverboard kopen bij de Bart Smit. Wanneer je extra opties erop wilt, dan betaal je hier uiteraard meer voor. Je kunt de aanschaf dan ook zo duur maken als je zelf wilt. De hoverboards werken op een accu die ongeveer 20 kilometer mee gaat. Daarna moet je deze volledig opladen, zodat de accu goed zijn werk blijft doen.

 

Hoverboard Bart Smit enorm populair

Je zult niet de enige zijn die kiest voor een hoverboard kopen bij de Bart Smit. Dit innovatieve vervoersmiddel is razend populair onder jongeren. Samen spreken zij af om met de hoverboards te stunten en tegenwoordig wordt er zelfs gedanst met behulp van de hoverboards. Wil je iemand een mooie cadeau geven? Dan is dit het ultieme verjaardagscadeau om te geven. De jarige zal je dankbaar zijn dat hij of zij de blits kan maken. Het vergt wat oefening om de hoverboards te gebruiken, maar na een tijdje kun je de mini-Segway prima met je lichaam besturen.