De Hendo hoverboard 2.0

Inmiddels zijn er nieuwe video’s opgedoken van de nieuwe variant van de Hendo Hoverboard 2.0. En dat ziet er indrukwekkend uit! Het nieuwe model heeft wat meer weg van een skateboard zou je kunnen zeggen.

Hier een interessante video van een persoon die de nieuwe hoverboard uit test.

Het nieuwe model is sinds afgelopen weekend beschikbaar. De op magneet rijdende hoverboard is uiteraard anders dan de bekende hoverboard welke inmiddels overal in Nederland te bekennen is. Deze hoverboard werkt uiteraard niet op straat, gezien het van magneten afhankelijk is. Dit ziet er natuurlijk erg tof uit, maar werkt in realiteit niet zo eenvoudig. Ook kan je het als consument niet kopen, wat jammer is. Wellicht dat dit in de toekomst veranderd zou worden, maar daar is het op dit moment nog niet voor. Het is namelijk specifiek bedoeld voor ‘hoverboardparken’, gezien het afhankelijk is van de magneettechnologie. Het is met name bedoeld als entertainment product.

In onderstaande video wordt de werking en uitleg van het nieuwe model ook wat beter uitgelegd. Hier zie je de werking ook beter uitgelegd.

Wellicht dat er in de toekomst in Nederland ook hoverboard parken zullen worden neergezet. Zover zijn er helaas nog geen geruchten dat het in Nederland komt, maar dit kan natuurlijk snel overslaan vanuit Amerika waar langzamerhand de eerste hoverboard parken komen.

De evolutie van de Hendo hoverboard

Interessant is om de evolutie van deze hoverboard te bekijken. Op de website van de Hendo hover is dit namelijk te zien. Onderstaande afbeelding laat zien hoe het begon en hoe het product er tot nu uitziet. Wij zijn in ieder geval al benieuwd naar de nieuwe versie.

Hendo hoverboard evolutie