Filmpje: sneeuw wegschuiven met je hoverboard

De hoverboard is een bijzonder populair vervoermiddel. Je rijdt er immers met gemak grote afstanden mee in een stad. Maar wist je dat je dit apparaat voor nog meer zaken kunt gebruiken? Zo is ook een zeer handige sneeuwschuiver, bewijst een jongen in dit bijzondere filmpje.

Hopen op een witte kerst

Hoverboards zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Op het internet kun je gemakkelijk exemplaren met elkaar vergelijken qua prijs en kwaliteit. Bij vrijwel geen enkel hoverboard staat in de omschrijving dat je het ook kunt gebruiken als sneeuwschuiver!  Mocht het toch nog een witte kerst worden in Nederland, dan moet je zeker het onderstaande filmpje even bekijken.

Creatief en efficiënt

Het is duidelijk te zien dat ze jongen vaker rondrijdt op een hoverboard. Ondanks dat hij zich letterlijk op glad ijs bevindt, is het wegschuiven van de sneeuw een fluitje van een cent. Hoe dan ook is het een creatieve en efficiente manier om het pad voor je huis sneeuwvrij te maken. Deze handige jongeman en zijn hoverboard hebben zeker de toekomst! Wie weet vind je onder de kerstboom wel een hoverboard als cadeau. Na het kijken van dit filmpje weet je wat je te doen staat.

Filmpje: sneeuw wegschuiven met je hoverboard
Waardeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *