E-Scooter Step

Wil jij je eenvoudig van A naar B vervoeren, maar heb je toch liever een stuur in je handen? Dan is een E-Scooter Step wellicht de personal transporter waar jij naar opzoek bent. Met de E-Scooter kun jij een snelheid tot 20 kilometer per uur halen. Het is dus zeer geschikt om korte afstanden in een snelle tijd af te leggen.

E-Scooter Step kopen

Online kun je de E-Scooter step eenvoudig kopen. Wie vandaag besteld heeft hem vaak morgen nog in huis. Ook zijn de steps bijna alleen meer online te koop. Wij hebben betrouwbare aanbieders met elkaar vergeleken. Het resultaat: Een super voordelige E-scooter online kopen bij een betrouwbare webshop.

Hoe werken de E-Scooters?

E scooterElektrische scooter step zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Op een e scooter step die door elektriciteit wordt aangedreven heb je even veel plek om op te staan als bij een normale step. Deze wordt echter aangedreven door een elektrisch motortje. De step is niet voorzien van een gaspedaal, maar je kunt “gas geven” door middel van het stuur.

Het stuur is namelijk voorzien van een push en pull systeem. Als je vooruit wilt met de step dan druk je het stuur naar voren toe. Je zult merken dat de step begint te bewegen.  Afhankelijk van het merk en type kun je een snelheid tot 20 kilometer per uur halen. Dit kan afwijken door het type wegdek, de weer omstandigheden en het lichaamsgewicht van de bestuurder. Als je wilt remmen trek je het stuur naar je toe, hierdoor kom je tot stil stand. Het voor uit bewegen en tot stil stand komen is dus zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden.

Het sturen naar links en rechts kun je gewoon doen door je stuur te bewegen. Dit kan vergeleken worden met het sturen op een fiets of ieder ander vervoermiddel met een stuur.

Het gebruik van deze personal transporter is daarom ook  enorm veilig. Je staat gewoon op de stap en kunt zo op een ontspannen manier van A naar B vervoeren.

Elektrische scooter prijs

Prijsklasse escooter stepDe elektrische scooters zijn in verschillende prijsklasse verkrijgbaar. Zo kun jij een personal transporter kiezen die aansluit bij jouw budget. Gemiddeld zou je zo’n 500 tot 1000 euro kwijt zijn voor de elektrische step. Een duurdere scooter hoeft niet in alle gevallen beter te zijn. Wel kun je van een duurdere transporter meer kwaliteit en functionaliteiten verwachten. Zo gaat de accu van een duurder model vaak langer mee dan de goedkopere scooters.

Heb jij nog vragen over dit product? Laat dan gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen!