Vlieg door de lucht met het futuristische Omni Hoverboard

Een vliegend hoverboard een toekomstdroom? Dacht het niet! Het toestel bestaat zelfs al. Er is een fantastisch filmpje opgedoken van de 31-jarige Canadees Alexandre Duru die met een eigen hoverboard over een meer vliegt. Zijn uitvinding, de Omni Hoverboard, is een droom voor duizenden kinderen en volwassenen.

Omni Hoverboard

Alexandre Dru is een uitvinder uit het Canadese Montreal. Hij leidt met veel succes een eigen bedrijf genaamd ‘Omni Hoverboards’. Met een standaard hoverboard, zoals de nieuwe Hover Hummer en de Oxboard, blijf je veilig aan de grond. De Omni Hoverboard brengt je echter tot grote hoogtes. In feite is het een hoverboard én drone in een voor 1 gebruiker. Je staat daarbij op het hoverboard. Uiteraard ben je vastgebonden om lelijke valpartijen te voorkomen.

Prijs

De Omni Hoverboard bestaat al enige tijd, maar is nog niet doorgebroken bij het gewone publiek. Er hangt dan ook een flink prijskaartje aan een complete set, namelijk 5900 dollar. De hoverboard is de prijs echter meer dan waard als je bedenkt wat je er mee kan doen. Zo kun je, net als een helikter, in werkelijk elke richting mee bewegen. Zelfs zijwaarts of over de kop is een optie!

Batterijen

Dankzij dit fantastische hoverboard vlieg je over het water heen. Het apparaatje beschikt over een goed stel batterijen waardoor je enkele minuten in de lucht kunt blijven. Wees wel voorzichtig, want net als bij een gewone hoverboard bestaat altijd de kans om te crashen.

Vlieg door de lucht met het futuristische Omni Hoverboard
Waardeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *